YRITYS

C

Ruthon Services Oy on perustettu kahden toimijan tarpeesta yhdistää uudella tavalla osaaminen ja asiantuntijuus. Yrityksen toiminta pohjautuu omistajien kymmenien vuosien kokemukseen ja tietotaitoon erilaisten maa-aineisten ja sivutuotevirtojen käsittelypalveluiden tuottamisesta ja johtamisesta.  

Yritys on perustettu 2019, mutta sen juuret ulottuvat aina 1990-luvun alkuun, jolloin perustajajäsen ja toimitusjohtaja Esa Yli-Mäyry aloitti toiminimellä koneurakointia. Toiminta kasvoi vähitellen laajemmaksi sivutuotevirtojen ja kierrätysmateriaalien käsittelypalveluksi. Perheyrityksessä ovat työskennelleet Esan lisäksi hänen kolme poikaansa sekä vaimo. Lisäksi kausityöhön on ajoittain palkattu myös lisäväkeä. Orgaanisten jätteiden ja sivutuotevirtojen käsittely sekä jatkojalosteiden valmistus ovat olleet Yli-Mäyryjen ydinliiketoimintaa, jota on lähdetty tuottamaan uudelle vuosikymmenelle tultaessa entistä kunnianhimoisemmin ja tavoitteellisemmin perustetun Ruthon Services Oy:n nimissä.  

Yrityksen johtamismalli ja toimintata on rakennettu laatujohtamisen ISO 9001-sertifikaatin ja ympäristöjohtamisen ISO 14001-sertifikaatin mukaisiksi. Toiminnan laajentuessa Ruthon Services Oy hakee sertifikaatit toiminnan läpinäkyvyyden varmistamiseksi ja laadun takeeksi asiakkailleen. 

Yritys toimii koko Suomessa ja omaa henkilöstöä on tällä hetkellä Saarijärvellä, Kuortaneella, Haapavedellä, Tampereella, Helsingissä sekä Lappeenrannassa. Katso yhteystiedot.